Bubbles are a girls best friend

Bubbles are a girls best friend

Toen ik zo’n 15 jaar geleden had bedacht dat ik genoeg alcohol had gedronken voor de rest van mijn leven ging ik op zoek naar drankjes waar ik wél echt blij van werd. Vooral op feestjes en bij (culinair) uit eten kon ik mijn wijntje missen. Niet eens om de alcohol, maar om het gevoel ook iets bijzonders te drinken, iets wat complementerend was aan het gerecht.

Mijn favoriete drankje in die tijd was de bubbel van Vini Vici. Er zit <0,5% alcohol in dus als je echt 100% 0,0 wilt is die niet geschikt. Misschien is dan Vinada iets voor je. Vinada komt uit Spanje en is 0,0%. Het is de jongste speler op de markt. Ik heb het zelf nog niet geproefd maar ben wel benieuwd naar het resultaat van de nieuwste technieken om te dealcoholiseren.

Dat eerste jaar had ik altijd een doosje op voorraad en nam als ik uit eten ging of naar een feestje een fles mee. Mijn tafelgenoten waren vaak supernieuwsgierig ernaar en iedereen wilde proeven : ). Steeds vaker nam ik dan ook 2 flessen mee.

Wil je op zoek naar een bubbel die bij jou past? Er is tegenwoordig volop keus, bij de alcoholvrijhshop bijvoorbeeld.

Honkvast in mijn top-3: Water!

Honkvast in mijn top-3: Water!

Superpuur appelsap is voor iedereen in de buurt

Superpuur appelsap is voor iedereen in de buurt