Honkvast in mijn top-3: Water!

Honkvast in mijn top-3: Water!

Bronwater en bubbelwater uit de fles; Pellegrino, Perrier, Fijiwater… De  hype van de watersommelier laaide in 2016 op maar lijkt inmiddels ook wel weer een beetje overgewaaid. Echt verschil proeven in waters is nog niet zo makkelijk, zo bleek in een test, de verschillen zijn te klein.

In de wereld van de artiesten en high society is Fijiwater inmens populair en inmiddels is het ook verkrijgbaar bij de nationale grootgrutter. Dat deed een paar jaar geleden wel wat stof doen opwaaien. Want waarom water van zo ver weg laten komen terwijl het Nederlandse water prima is? Omdat er geld aan te verdienen is. Logisch.

Water is niet langer een vanzelfsprekendheid waar je als mens recht op zou hebben maar een product waar je geld aan kunt verdienen.

Wat een geluk hebben we dan in Nederland dat het water uit de kraan van zo’n uitmuntende kwaliteit is! Vaak is het water thuis hetzelfde als Nederlands bronwater uit de fles. Hier kun je zien uit welke bron jouw kraanwater komt. Ook kun je zien hoe het gesteld is met de hardheid en PH waarden. Hier vind je informatie over de kwaliteit van het water in Nederland.

Je kunt je water eventueel filteren.

Ben je een liefhebber van bruiswater? Dan maak je die toch gewoon lekker zelf! Scheelt heel veel aanslag op het milieu! En je portemonnee.

*Ben je of heb je een bedrijf en wil je meer doen met kraanwater? Check dan even de jongens en meisjes van krnwtr. Die zijn goed bezig!

Waar te koop

Waar te koop

Bubbles are a girls best friend

Bubbles are a girls best friend