Welkom bij de Mocktailclub

Welkom bij de Mocktailclub

Alcoholvrije cocktails zijn jarenlang mocktails (of virgin cocktails) genoemd. Er is een heuse lobby aan de gang om die naam, die door velen als kinderachtig wordt gezien, niet meer te gebruiken. #nomoremocktails zie je dan staan.

Ondertussen heeft de leuke Vlaamse Marie wel haar bedrijf zo genoemd. De De Mocktailclub maakt en verkoopt heerlijk drankjes. “Onze mocktails worden in onze eigen atelier bereid met verse vruchten en kruiden. Wij werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en ongeraffineerde suikers. Kleur & smaakstoffen en gekke E-nummers vind je in onze producten niet terug.” Verkrijgbaar in de webshop per fles of vaatje.

Marie komt ook graag met haar pop-up bar bij je langs of een workshop geven.

Supersympa! 

Let your Madame Mikmak out!

Let your Madame Mikmak out!

Charitea & Lemonaid, suikervrij drinken voor het goeie doel

Charitea & Lemonaid, suikervrij drinken voor het goeie doel