Recepten voor zomer- én wintercocktails

Recepten voor zomer- én wintercocktails

Cocktails zonder alcohol worden mocktails genoemd of ‘virgin’ -en dan de naam van het origineel er achter. Een paar jaar geleden waren mocktails vooral gericht op jongeren maar die tijd is voorgoed voorbij. De AV cocktail is volwassen geworden. En noemen we ook geen mocktail meer. Dat is zelfs een beetje een belediging.

Op internet zijn heel veel sites met mooie cocktailrecepten. Dit is er zo een. Op de site kun je ook een ebookje met 30 cocktails downloaden.

Veel cocktails zijn gericht op de zomer, maar nu, in de winter, kun je ook heerlijke dingen doen met gember, kaneel en peper. Dat zie je hier op de site van Bedrock, wat trouwens sowieso een leuk online magazine is. Vaak leuke tips en artikelen.

Hier vind je 6 cocktails die vorig jaar in de New York Times stonden. De Bonnie en Boekweit Champagne zijn mijn favorieten; classy, origineel, spannend. Daar ga ik maar eens een keer een feestje voor organiseren : ).

Photo | Mike di Tota

 

Kardemon rose iced latte

Kardemon rose iced latte

Alcoholvrij bier, grote winnaar van de warme zomer

Alcoholvrij bier, grote winnaar van de warme zomer