Seedlip is coming to town

Seedlip is coming to town

Langzaam maar zeker is Seedlip de markt aan het veroveren. Werd je 2 jaar geleden nog glazig aangekeken als je er om vroeg, tegenwoordig wordt mij trots gemeld dat ze een hele mooi AV GT hebben. Seedlip is ooit de ‘alcoholvrije gin’ genoemd maar ze zijn toch wel echt meer dan dat.

Bijzondere aan hun drankje is dat het gedistilleerd is, daarin onderscheiden ze zich echt wel van andere producten en het ziet er prachtig uit. De luxe die je soms wilt. Tenminste, ik vind dat fijn.

Er zijn 3 transparante kruidenmelanges achter een mooi etiket waar je hele lekkere dingen mee kunt doen. Mixen met een kwailiteitsfris als Fentiman’s of Elixia bijvoorbeeld of spelen met één van hun aantrekkelijke recepten.

Seedlip is verkrijgbaar bij alle alcoholvrij webshops, Dorstlust en bij steeds meer slijterijen. Ook in de horeca is Seedlip een begrip aan het worden. Ik denk dat ik eens een keer ga vragen of ze voor mij zo’n Espresso Martino kunnen maken …


Chocolademelk, de basis

Chocolademelk, de basis

Matcha, het groene goud

Matcha, het groene goud