Big Drop

Big Drop

Eerlijk is eerlijk, als echte Dutchie denk ik bij Drop aan drop. Je snapt wat ik bedoel. Mijn verbeelding blijft bij het horen en lezen van deze naam dan ook alsmaar dropbier zien, dat bestaat wel, maar is niet alcoholvrij.

In de test van het NRC kwam Big Drop Stout aardig uit de bus. Het wordt tijd dat ik het eens ga proeven, de werkelijkheid de plaats in laten nemen van de beelden. Als ik internet moet geloven staat het bij Albert Heijn in de schappen. Ben benieuwd!

Met 0,5% alcohol. De mannen van Big Drop hebben nog 3 andere bieren in hun assortiment. Een Pale Ale, Lager en Spiced Ale. Allemaal 0,5%.

Wat zij zelf zeggen:

“With notes of coffee, cocoa nibs and a lingering hint of sweet vanilla this beer is dark, rich and indulgent. We keep ours in the fridge but take it out about an hour or so before we drink it as all that decadence needs a bit of warming up. We pour it fast into a tulip glass so the gorgeous coffee aromas can stretch their legs. If it’s early in the evening, an oyster or two sets it off nicely. If it’s later, a chocolate fondant rounds off this truly extravagant beer.”

DE KUNST VAN NUCHTER L-2.jpg
Gember rocks!

Gember rocks!

Prisecco, alternatief voor wijn

Prisecco, alternatief voor wijn