Fresh Mojo is supersubjectief

over deze site

Deze website heeft geen objectieve of algemeen geldende oordelen, het is geen kwaliteitstest en er is geen panel in de weer geweest met proeven en ruiken. In dit artikel deel ik wat ik te weten ben gekomen over alcoholvrije dranken en waar ik enthousiast over ben. Dat is erg subjectief.

Naamcreatie Fresh Mojo: The Luminaries.nl.

De foto’s op Fresh Mojo heb ik zelf gemaakt of komen van de site waar de link in het artikel naar verwijst. Daarnaast heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de gulle werken van Unsplash en Pixabay. Thank you guys, your rock! Big time!

Mocht je gebruik willen maken van een foto, stuur dan even een berichtje.

Als je ergens info tegenkomen die niet (meer) klopt of een link die doodloopt, ik hoor het graag! Zo kun je helpen deze site up-to-date te houden.

De ‘usual suspects’, de bekende grote merken, laat ik hier buiten beschouwing. Niet omdat die niet ok of lekker zijn, maar omdat ik er vanuit ga dat die bekend zijn. Mocht zich daar iets nieuws voordoen, dan laat ik het natuurlijk weten.

Ik leef graag gezond, probeer te letten op het gebruik van suiker, kleurstoffen, dierlijke producten en vet. Ik ben daar niet consequent of in. Soms vind ik het óók echt lekker en écht ok om mij tegoed te doen aan chocola met slagroom en veel siroop.

Alleen alcohol, dat is echt passé.

Naa